Kallelse till årsmöte för Västra Mälardalens Släktforskare

Härmed kallas föreningens medlemmar till årsmöte onsdagen den 16 februari kl 18.00
Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Köping, ingång från Trädgårdsgatan 14 A
Årsmöteshandlingarna finnas nedan för nedladdning och kommer även att finnas utlagda i möteslokalen.

Efter avslutade årsmötesförhandlingar bjuder vi på kaffe i möteslokalen samt att vi får höra ett föredrag av Helena Bure Wijk om hennes forskning om häxor.

Programändring till VMS årsmöte på onsdag den 16/2!

Peter Niwong

Vår föredragshållare, Helena Bure Wijk, har fått förhinder. Föredraget efter årsmötesförhandlingarna kommer i stället att handla om släktforskning via DNA-analys. Med kort varsel ställer Peter Niwong upp och berättar om hur resultaten från DNA-topsning kan tolkas och analyseras.

Peter är ledamot i Svenska Släktforskarförbundet och bor i Borlänge. Han började släktforska för 30 år sedan och har varit kursledare i släktforskning i 15 år. Peter har intresse för nya verktyg och möjligheter i släktforskningen där DNA-analys är ett. Vi har fått kontakt med Peter genom att han har Dalarna och Västmanland som geografiskt ansvarsområde i förbundsstyrelsen.

Välkommen till årsmötet! / Styrelsen

Föredragningslista

Årsmöteshandlingar

(för åtkomst till handlingarna krävs inloggning på webbsidan)