Logga in

Logga in

Logga in på medlemssidor

Endast för medlemmar!

Hej, Du medlem i VMS!
Nu är bästa tiden för att börja tänka på att komma igång med släktforskningen. Hoppas du är nöjd med din sommar och känner dig manad att delta i föreningens aktiviteter. Du är så välkommen!

Höstens föreläsningsprogram och beställning av kaffe
Till höstens medlemsmöten har vi engagerat tre framstående riksbekanta föreläsare, Ted Rosvall, Gunilla Didriksson och Calle Lindström. Nytt för i höst är att vi tar kaffepaus efter respektive föreläsning i syfte att ge alla tillfälle att diskutera det som sagts och fundera på frågor till frågestunden efter kaffet.

Vårt medlemsblad AnSpråket har förhoppningsvis hunnit komma i din brevlåda. På sista sidan presenterar vi programmet och föreläsarna med tider och önskemål om föranmälan. Tyvärr har vi ett fel i mailadressen för anmälan via mail. Det ska vara Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Det går också bra att anmäla sig via telefon på 070-603 20 42.

Släktforskardagarna i Halmstad den 26 och 27 augusti
Planerar du att besöka årets släktforskardagar i Halmstad? I år har föreningen ingen officiell representation där. Vi satsar våra resurser på verksamheten på hemmaplan i höst. Om du besöker evenemanget så är du väldigt välkommen med ett referat över dina intryck från mässan och de föreläsningar du lyssnat på.

Medlemssidor

Logga in på medlemssidor

Endast för medlemmar!